Hoy es 2 de diciembre y se habla de salud mental LA SALUD Última Fila el briefing UNIÓN EUROPEA

PODCAST El Matx

Prévia: Valencia Basket - FC Barcelona i Valencia CF - Granada CF

Els comentaris previs al partit del Valencia Basket - FC Barcelona i del Valencia CF davant el Granada a 'El Matx'

sábado, 05 marzo 2022

VALÈNCIA. La prèvia dels partit corresponents a la jornada 18 (ajornada) de Lliga ACB que enfrontaba a Valencia Basket i FC Barcelona, i la jornada 27 de la temporada 2021-22 on el Valencia CF rebia a casa al Granada CF.

El Matx de 99.9 Plaza Radio ha transmet els instants anteriors amb Paco Polit a la presentació, la narració de Manolo Montalt i Sergi López, els comentaris de Pepe Pla, Darío Felman,  i Pascu Jàtiva i el seguiment informatiu de Salva Folgado i Maxi Jarque.

Podcasts Relacionados

next

Conecta con nosotros

99.9 Plaza Radio, desde cualquier medio